Uw gravure partner

Gratis verzending vanaf 109 euro (voor Frankrijk)

Navigatie

Avis klanten (meer beoordelingen zijn geplaatst op onze Facebook-pagina)

13 decembre 2019

Een super mooi afgewerkt halster en echt uitstekende gravures. Geen klachten die ik aanbevelen

Maÿllis DS

24 mei 2019

HARTELIJK BEDANKT. 👌🏻👌🏻
Een topservice, zelfs bij 20h35 👍🏻👍🏻👍🏻
Fullvideohorse

17 mei 2019

Bedankt voor dit prachtige werk. Tot gauw.

Isabelle

1er mars 2019

Hallo,

We hebben de kettingen ontvangen.

Ze zijn perfect! Hartelijk bedankt.

Cdt

Alizé N

Februari 26 2019

Hallo, ik heb de borden ontvangen, ze zijn mooi
merci beaucoup
hartelijk

JG

Februari 24 2019

Hallo, ik heb de bestelling ontvangen?

Nogmaals bedankt voor je professionaliteit!

Van harte.

Melanie

Februari 21 2019

Dag

Ik wilde je bedanken voor de plaquette die zoals gewoonlijk mooi is
Het is me niet gelukt om een ​​mening over de site te geven ...
Nogmaals bedankt en tot snel
Laurena B.

11 decembre 2018

We hebben onze halter GROMING vandaag ontvangen en we willen je vertellen dat het mooi, heel mooi werk netjes is.

Wij betreuren niets. Bedankt

Jean Marc

Augustus 9 2018

Goedenavond, ik ontving de plaquette, het is mooi, heel erg bedankt, ik zal de kroeg doen.

Émilie S

Juillet 6 2018

Bedankt voor dit prachtige halster

Corinne Z.

5 2018 juni

Hallo,

Een beetje om u te vertellen dat de halster perfect past bij ons paard!

De xfull maat past bij hem!

Dus de halter in maat cob gaat voor de ponette haflinger (maat 1m50 bij de schoft).

Hartelijk bedankt ?

Dorine L.

30 mei 2018

Hallo, ik heb net mijn medailles voor mijn paard ontvangen, ze zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Ik ben niet langer bang om mijn paard te verliezen in het geval van een val buiten de stallen.

Nogmaals bedankt !!

Helene P.

26 mei 2018

Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. Pardon voor het ongemak. Het halster is mooi en de gravure is zo dat ik het verwachtte.
Merci pour votre réponse rapide.
Alice B.

Maart 4 2018

Ik dank u voor het snelle antwoord .... En een zondag meer. Dubbel bedankt. Ik zal een zadelplaat bestellen maar ondanks alles wens ik de naam van mijn paard. Als het mogelijk is. Ik ben me er goed van bewust dat dit meestal de naam van de rijder is. Maar mijn zadel is op maat gemaakt en past niet op een ander paard ...

Bedankt cdlt

Februari 21 2018

Goedenavond, ik heb je pakket vandaag ontvangen en ik ben zeer tevreden! Nogmaals bedankt

Charlotte D.

Januari 31 2018

Hartelijk dank voor uw efficiëntie en uw begrip. Dit is de tweede keer dat ik thuis bestel en ik ben nooit teleurgesteld.

Bonne journee


Van harte.
Mathilde C.

1er januari 2018

Bedankt voor de leren ketting die heel mooi is en voor het snel verzenden. Het was voor een geschenk dat zeer werd gewaardeerd.

Brigitte J.

23 decembre 2017 (Duitsland)

Vielen Dank voor das tolle Halfter ????????????👌🏻
Marc N.

20 november 2017 (Nederland)

Beste meneer / mevrouw,
Laatst heb ik gemaild over het halster wat ik besteld had, in hij is oud binnen gegaan.
Wat een gaaf halster, ben er heel erg tevreden over in super blij mee.
Foto in bijlage
Met vriendelijke Groet,
Marjanne W.

30 oktober 2017

Bonsoir,

Ik heb mijn bord ontvangen en het is goed geïnstalleerd. Heel erg bedankt voor je werk, het bord is echt mooi en je reageert heel goed. Ik zou niet aarzelen om het aan te bevelen.

nogmaals bedankt

Valerie P

26 oktober 2017

Hallo, ik geef mezelf aan u te schrijven om u te bedanken voor de snelheid van uw werk en vooral om u te feliciteren met uw kwaliteitsspecifieke werk. Ik heb zojuist mijn halster ontvangen, het leer is perfect en de bord met het engels schrijven is perfect uitgevoerd. Ik ben blij met het resultaat en ik zou niet aarzelen om je weer te bellen. Ik ga er over me praten, ik ben meer dan tevreden met mijn halter.
Albane H.

20 oktober 2017

Hartelijk dank, de ketting komt perfect overeen met mijn verwachtingen en de gravure, het versturen was erg snel ondanks de aanpassing.
Ik zou opnieuw zonder aarzelen bestellen en zou het sterk aanbevelen aan mijn entourage! Bedankt voor uw professionaliteit
Clem P

Septembre 26 2017

Hallo, ik geef mezelf aan u te schrijven om u te bedanken voor de snelheid van uw werk en vooral om u te feliciteren met uw kwaliteitsspecifieke werk. Ik heb zojuist mijn halster ontvangen, het leer is perfect en de bord met het engels schrijven is perfect uitgevoerd. Ik ben blij met het resultaat en ik zou niet aarzelen om je weer te bellen. Ik ga er over me praten, ik ben meer dan tevreden met mijn halter.
Albanees H

Septembre 20 2017

Hartelijk dank, de ketting komt perfect overeen met mijn verwachtingen en de gravure, het versturen was erg snel ondanks de aanpassing.
Ik zou opnieuw zonder aarzelen bestellen en zou het sterk aanbevelen aan mijn entourage! Bedankt voor uw professionaliteit
Clèm P.

Septembre 6 2017

Hallo, Klein bericht om u te bedanken voor uw werk. Halter top en prachtige gravure! Ik had niet beter verwacht!
Mijn filly is verheugd en ik vind het leuk!
Snelle levering en werkt goed presteren,
Ik zal zonder aarzeling opnieuw bestellen.
Nogmaals bedankt en goede dag.
Clémence M.

3 2017 augustus

Hallo, Bedankt voor je snelle antwoord! Ik waardeer uw flexibiliteit heel erg en bedankt voor dit gebaar.
Bonne journee,
Anouk S.

Juillet 13 2017

Hallo geweldig!
Sophie M.

20 2017 juni

Hallo, ik heb net de bestelling ontvangen. Het is prachtig! Ik denk dat ik een voor mij bestel?
Nogmaals bedankt voor een geweldige job!
Met vriendelijke groet,
Miss Tiphaine J.

18 2017 juni

Bedankt voor uw snelheid. Nog nooit teleurgesteld met uw diensten. Ik heb u geadverteerd en u heeft een klant verworven: ecurie ... R
Amanda T.

Februari 14 2017

Hallo,
Ik wil u bedanken voor uw reactie op mijn vragen en uw beschikbaarheid! Ik heb de halter ontvangen, het is perfect, leer van goede kwaliteit en heel mooi!
Gebruikte dit in competitie ;-) het draagt ​​geluk het lijkt!
Nogmaals bedankt!
Met vriendelijke groet,
Héloïse S

Februari 11 2017

Hallo, ik wou u bedanken voor het opnieuw maken van mij een stabiele plaat. CDL.

Caroline B

Februari 2 2017

Hallo, ik heb de bord ontvangen en ben zeer tevreden over de realisatie. Nogmaals bedankt!

Januari 30 2017

Hartelijk dank aan u voor het versturen van de grotere klinknagels. Dat was het. Het is perfect!

Noémie L

27 decembre 2016

Koel!!!
Bedankt aan u !!!
En de volgende bestelling ... !!
Amitiés

Annik M

26 decembre 2016

Hallo, Goede parcel arriveerde. Het is top !! Bedankt ☺️
Serena C

16 decembre 2016

HELLO
IK KAN DE PLAQUE.TRES JOLIE ONTVANGEN
MET VRIENDELIJKE GROETEN
Nicolas G

30 2016 juni

Hartelijk ontvangen hartelijk bedankt, ik ben erg blij met uw producten

Anaëlle D.

17 2016 juni

Hallo,
Bestelling ontvangen vandaag, en wat een verrassing! Ze is mooier dan ik had gehoopt ..
Bedankt voor de uitwisseling van informatie per mail, uw geduld, vriendelijkheid en snelheid van de reactie en bezorging!
Ik zal niet aarzelen om een ​​tweede bestelling te plaatsen, en ook om u aan te bevelen aan mijn entourage.
Nogmaals bedankt, zie je binnenkort

Anaïs F.

27 mei 2016

Hallo, ik kan je een email sturen om je mening te laten weten. Ik ben erg blij om van u te hebben besteld. Inderdaad, ik bestelde een halter en het blijkt dat de kwaliteit van het leer bovenaan is! De gravure is zeer goed gedaan. Daarnaast was ik een beetje veroverd omdat deze halter bestemd was voor mijn moeder voor Moederdag. Je was snel, begrijpelijk en effectief. Kortom, ik ben erg blij en zou niet aarzelen om opnieuw thuis te bestellen !! Nogmaals bedankt

Alexandra

12 mei 2016

Hallo ik schrijf deze mail om eerst een klant te vragen. Ik wil u bedanken voor de kwaliteit van uw werk en de snelheid van mijn bestelling. Inderdaad, ik bestelde een halster gegraveerd maandagmorgen, ik kreeg woensdag in de 'Unieke halter van uitzonderlijke kwaliteit. Een sublieme gravure en dit alles in een mum van tijd, je hebt twee gelukkig mijn merrie gemaakt en ik en ik zullen niet aarzelen om deze site aan te bevelen, maar ik kan het niet beter doen

Charlene G.

16 april 2016

Ik wou u bedanken voor uw efficiëntie, snelheid en schoonheid van de halter! Ik bestelde de 14 / 4 en vandaag heb ik het ontvangen. Welke vreugde! Nogmaals bedankt, je bent serieus, ik zal niet aarzelen om je te adverteren en halters aan te bevelen, omdat we een stabiele lopende race zijn.

Alexandre D.

Maart 07 2016

Hoi,

Ik heb de nameplaatje, die vandaag goed ontvangen is

Ik ben erg blij met mijn aankoop
Bedankt voor de goede service.
met vriendelijke groeten

Jonathan VH (Nederland)

Maart 01 2016

hello,

zeer tevreden met mijn laatste bestelling, ik heb net een andere doorgegeven.
Wat de laatste keer betreft, is het mogelijk om de Smart plate ..... links op de halter en bord Montloup ..... te plaatsen?

hartelijk

Pierre-Olivier B

Februari 26 2016

Hartelijk dank. Het bord is aangekomen! Geweldig!
Hartelijk
Giada (Italië)

Februari 12 2016

Bestelling heeft deze AM ontvangen, het is super leuk Merciiiiiiii
Prettige avond
Isabelle DG

Januari 27 2016

Dag
Ik heb vanmorgen de 2 platen ontvangen.
Hartelijk dank zij zijn top!
Bonne journee
Karin F.

Januari 25 2016

Plaque ontvangen, het is perfect, ik kom terug naar jou.

Van harte.

Miss G.

Januari 18 2016

hello,
goed ontvangen de bord deze middag: het is erg mooi zoals ik het wilde !!!!!!!!!!!!.
bedankt voor uw hartelijk welkom
Cdlt

Nathalie B.

Januari 14 2016

Goedenavond kreeg ik mijn bestelling. De halters zijn superkwaliteiten en ontvangen in alleen 6 echt dagen

bravo Ik zal binnenkort weer met u met u genoegen bestellen

Thibaut H.

28 decembre 2015

Bonsoir,
Ik heb de bord ontvangen, het is echt mooi!
Met vriendelijke groet, bedankt.
Hartelijk
Lauréna B.

9 november 2015

Bonsoir
Het bord voldoet aan onze verwachtingen.
dank u +++++
Hartelijk
Evelyne CB

24 oktober 2015

Hallo halter kreeg gisteren het is super leuk, bedankt nog steeds goede dag
Lara Z.

Juillet 25 2015

Hallo, ik heb de hoofdsteun ontvangen.
Heel hartelijk bedankt. Het is heel aardig van jou.
Goede dag.
Christelle L.

24 2015 juni

Ik heb net de stalplaat "Sunn ..." gekregen. Het is perfect. Hartelijk dank voor uw promptheid.
G.

11 2015 juni

Hallo, ik wil u bedanken voor uw responsiviteit en uw professionaliteit. Verander niets. Met vriendelijke groeten
Mirentxu A.

10 2015 juni

Dank u en kijk uit naar mijn bestelling. Ik heb al van uw site besteld en ik wil u graag feliciteren met uw werk. Het product was en is nog een paar jaar later mooi. Ik kijk ernaar uit om uw reactie te ontvangen en bedankt voor uw tijd bij het lezen van mijn bericht. Met vriendelijke groeten
Mirentxu A.

16 mei 2015

bedankt voor het goede werk dat u hebt gedaan, laat me ook u toezenden in de bijlagen die de foto op mijn motorfiets tonen, het is een echt werk van uzelf.
Serge M.

3 mei 2015

Hallo, bedankt voor de bezorgsnelheid, ik kreeg de halter-pijl op tijd, blij met mijn aankoop, kwaliteit halter en prachtige gravure, ik zou aanraden! Dankjewel
Gwladys C.

29 april 2015

Bedankt Top Gravures voor deze mooie halter !!
Bretagne L.

1 april 2015

Hallo, mijn bord is perfect, ik vind het echt leuk!
Hartelijk dank!
Ik zal uw site aan mijn vrienden aanbevelen!
Ik verwacht dat uw indicaties voor betaling en receptie ...
Goede avond heel snel
Sheyenne P.

Maart 25 2015

Hallo, ik heb de bord ontvangen. Dank u, ze is mooi! Nogmaals bedankt
Manon P.

Maart 7 2015

Hallo,
Het pakket is ontvangen
Mijn vrouw werd aangeraakt door de aandacht. Als geschenk heeft het de verdienste om origineel te zijn en ik dank u voor het feit dat ik mijn specifieke aanvraag heb aanvaard.
Met vriendelijke groet,
Alban C.

14 decembre 2014

Dank u Hervé voor uw advies. die pub om jou te maken !!!
Gelukkig Nieuwjaar voor het hele team !!
Van harte.
Christine

26 november 2014

Hallo, ik heb net de halter ontvangen en ik ben helemaal tevreden! Het is mooi, hetzelfde voor gravure!
Pauline I.

20 november 2014

Hallo, ik heb geen tijd gehad om u te bedanken, het bord is fantastisch
Hartelijk
Caroline V.

18 november 2014

bedankt, ik heb vandaag mijn bord ontvangen die ik bestel en ik ben niet teleurgesteld
bien cordialement
Mevrouw d

12 november 2014

Hallo,
Ik heb de bord gekregen, geweldig, ik ben blij, dank u. ?
Salutations.
Sylvie D

12 november 2014

Hallo,
Halter ontving op recordtijd, en het was een cadeau die haar ontvanger enorm vond.
Nogmaals bedankt voor uw promptheid en fabricage vragen.
Bonne journee,
Oprecht

15 oktober 2014

Hallo,
Ik zeg een grote dank voor uw snelheid, u redt me.
Met vriendelijke groet,
François B

Septembre 11 2014

Hallo,
De halters zijn goed aangekomen. Nogmaals bedankt voor uw snelheid en uw advies.
Van harte.
Mevrouw gaelle c

30 2014 augustus

Hallo
Mijn bord van Bliss is aangekomen. Hartelijk dank!
Beste wensen
Monica

Juillet 12 2014

Hallo, ik heb vandaag de halter ontvangen, het is mooi en de gravure zoals ik me voordacht, duizend bedankt voor je snelheid. Ik zal niet aarzelen om je te adverteren en te sturen commando's die nodig zijn. Goedendag ;-)
Delphine O

Juillet 06 2014

Bedankt aan jou!
Zeer tevreden op dit moment, ik zal aanraden!
Bonne journee
Morgan G

3 mei 2014

Geachte mevrouw Geachte heer. Ik heb net de ketting voor mijn kleine teef Inna ontvangen. Het is erg mooi en perfect succesvol. Daarom bedank ik jullie allemaal. Met vriendelijke groet.
Bernard T.

2 mei 2014

Hallo, ik heb net de halter ontvangen, alles is volgens verzoeken, heel erg bedankt voor uw snelheid en vriendelijkheid, ik zal niet aarzelen om met je vrienden te praten ...
Goede voortzetting, cdt
Kheanne R.

Maart 30 2014

Kettingen zijn geweldig !!! = D j'adore en ze zien er erg goed uit !!! Heel hartelijk bedankt !!
Ik heb een vriend die de kragen zag en ze vertelde me dat ze twee voor haar twee honden zal nemen
Marie L.

Maart 20 2014

Ik wil u bedanken voor uw snelle en beschikbaarheid.
Weldra
Antoine G.

Maart 12 2014

Bonsoir
Hartelijk bedankt, zoals altijd antwoordt u snel en luistert naar uw klanten!
Alles binnenkort
Miss Christelle C.

Januari 31 2014

Hallo,
Dank u voor uw promptheid. Dit is super super service.
Oprecht
Christelle L.

Ontdek onze nieuwe producten
Lees het nieuws
Over ons
Contacteer ons